Se încarcă pagina ...

Propunere adresată studenţilor Facultăţii de Agricultură pentru elaborarea proiectelor/lucrărilor de licenţă sau disertaţie - Joi, 6 decembrie 2012, ora 16:00 - sala A.III.a

 

 

Esti student, masterand sau doctorand si vrei sa realizezi o cercetare originala pentru lucrarea de diploma? In cadrul proiectului Eye in the Sky, TeamNet iti pune la dispozitie un avion de cercetare, fara pilot, cu care poti culege din zbor toate datele de care ai nevoie. In plus, poti castiga o vacanta intr-o capitala europeana.

Vino joi, 6 decembrie, la ora 16:00, in sala A.III.a, pentru a afla mai multe despre acest proiect! In cadrul prezentarii, vei avea ocazia de a vedea avionul Hirrus UAV si de a descoperi cum il poti utiliza pentru cercetarea ta.

 

 

 

Informaţii despre Eye in the Sky

 

Eye in the Sky este un proiect derulat la nivel naţional în perioada 1 noiembrie 2012 – 12 iulie 2013 de compania TeamNet International. El este adresat studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor interesaţi să realizeze o cercetare originală pe care o pot folosi drept suport practic pentru lucrarea de diplomă.

În cadrul acestui proiect, participanţii pot beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle – un avion de cercetare fără pilot) pentru a culege din zbor datele de care au nevoie pentru research-ul lor. Acest tip de avion (Hirrus UAV) poate executa misiuni variate cu ajutorul unor senzori de tip cameră video, cameră foto, senzori de poluare, detecţie radiaţii etc. Astfel, datele obţinute cu acest instrument de cercetare pot fi aplicate în domenii variate de interes. Spre exemplu, pot fi număraţi pelicanii din Delta Dunării, pot fi studiate culturile de porumb, poate fi măsurat nivelul de poluare dintr-o anumită zonă etc.

Cele mai bune şapte proiecte înscrise în această competiţie vor beneficia de tehnologia UAV. Dintre acestea, trei vor fi selectate pentru a fi recompensate cu câte o vacanţă de tip city break într-o capitală europeană. Principalele criterii de selecţie a acestor proiecte sunt:

  • Ideea principală a proiectului
  • Inovaţia
  • Fezabilitatea
  • Calitatea cercetării

Participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 35 de ani şi să fie înscrişi într-un program de studiu pe teritoriul României – licenţă, master sau doctorat (în cadrul unei facultăţi de stat sau private). Aceştia se pot înscrie în competiţie individual sau în echipe de maximum cinci membri. Înscrierea şi participarea în cadrul Eye in the Sky sunt gratuite.

Cei interesaţi se pot înscrie în competiţie până pe 21 decembrie 2012. În cazul proiectelor finaliste, zborurile cu avionul vor avea loc în perioada 15 aprilie – 31 mai 2013. Câştigătorii vacanţelor vor fi anunţaţi pe 12 iulie.

Mai multe detalii despre Eye in the Sky pot fi găsite aici: http://thinkndo.teamnet.ro/

 

Propunere adresată studenţilor Facultăţii de Agricultură pentru elaborarea proiectelor/lucrărilor de licenţă sau disertaţie - Joi, 6 decembrie 2012, ora 16:00 - sala A.III.a imagine 1
Alte articole | Arhiva